Voetcrème – Hielverzorgende crème met Aloë Vera – Glycerine – Vitamine A – Bevat glycolzuur met een peelingeffect

 9,90

Uitverkocht

Artikelnummer: 619 Categorieën: , ,

Beschrijving

Voetcrème – Hielverzorgende crème met Aloë Vera , Glycerine en Vitamine A – 100ml

  • Bevat glycolzuur met een peelingeffect
  • Intense hydratatie

Gerovital Hielverzorgende crème met Aloë Vera – 100ml , herstelt het gladde uiterlijk van de hielen, zonder oneffenheden en scheuren.

  • Verwijdert verdikte huid en kloven op zolen en hielen
  • TriActiv Complex: Aloë Vera, Vitamine A en essentiële mineralen
  • Bevat glycolzuur met een peelingeffect
  • Glycerine zorgt voor langdurige hydratatie
  • Dermatologisch getest

Actie: Lichaamsverzorging, Voetverzorging

Heel gebruikelijk: het probleem van een gebarsten huid op de hielen kan gemakkelijk veranderen van een esthetisch probleem in een gezondheidsprobleem, wat ongemak en pijn veroorzaakt. Om dit te voorkomen is de hielverzorgingscrème van Farmec speciaal ontwikkeld om eeltverdikkingen op de hielen en zolen te verzachten en te verwijderen, waardoor het gladde uiterlijk van de hielen wordt hersteld, zonder oneffenheden en scheuren.

Het glycolzuur in de samenstelling werkt door een peelingeffect op de verdikte huid op de hielzolen. Door het te combineren met glycerine wordt het langdurige hydraterende effect versterkt, wat erg belangrijk is bij het bestrijden van overmatige droogheid.

Wijze van gebruik:
Bij de verzorging van voetzolen en hielen met gebarsten en verdikte huidlagen wordt de crème elke avond aangebracht met een zachte massage.

Het wordt dagelijks gebruikt, na het baden of douchen. Het wordt aangebracht op de zolen en hielen en zachtjes gemasseerd tot het volledig is opgenomen. Maak de hielen af ​​en toe schoon met een puimsteen of een hielvijl.

Actieve ingrediënten en hun rol: 

Het recept is verrijkt met:

  • Aloë vera-extract, dat helpt het optimale hydratatieniveau te behouden, om de genezingsprocessen van de huid te initiëren en te ondersteunen
  • MgCuZn-mineraalcomplex – stimuleert de cellulaire activiteit, intensiveert het regeneratieproces
  • Vitamine A – bestrijdt de neiging tot uitdrogen, draagt ​​bij aan de epithelisatie van wonden en het elimineren van scheuren van het huidoppervlak

ingrediënten: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glycolic Acid, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Parfum, Tetrasodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Retinyl Palmitate, Propylene Glycol, BHA, Helianthus Annuus Seed Oil, Aloe Barbadensis Extract, Pentylene Glycol, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Sodium Hydroxide, BHT, Copper Gluconate.

Extra informatie

Gewicht 50 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voetcrème – Hielverzorgende crème met Aloë Vera – Glycerine – Vitamine A – Bevat glycolzuur met een peelingeffect” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *