Verzending

Verzenden & Bestellen

Boven 45 Euro is de verzending gratis. Onder de 45 Euro rekenen wij 6,50 Euro verzendkosten.

Levertijd: 2-4 werkdagen

We versturen onze producten met veel zorg en aandacht, want we willen dat uw producten in topconditie aankomen! We versturen onze pakketjes met DPD, DHL. Wij doen er alles aan om het bestellen en betalen makkelijk te laten verlopen. Heeft u toch nog vragen of gaat er iets mis? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Telefonisch zijn wij tijdens kantoortijden te bereiken op 06-13341219

Als u ons een email wilt sturen klik dan hier 

Retourzendingen

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid uw bestelling conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde termijnen te retourneren. U kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. U dient de bestelde producten en eventueel ontvangen samples en cadeaus in goede  staat en in de originele,  verpakking te retourneren. Bij elke bestelling treft u een retourformulier aan. Heeft u geen retourformulier ontvangen? Voeg dan een notitie toe aan uw pakket met uw bestelnummer en de reden van retourneren.

Retourzendingen vanuit Nederland

U kunt uw producten retourneren door het samen met uw retourformulier als pakket aan te leveren bij een DHL ServicePoint.