Over Gezond Gezicht

“Give Life to your Years
and Years to your Life”
– Ana Aslan

Hallo daar,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze site te bezoeken en nog meer om mijn verhaal te lezen.


Mijn naam is Cristina en ik ben de oprichtster van Gezond-Gezicht. Maar daarvoor ben ik een moeder en een vrouw. En eigenlijk zijn dit de belangrijkste redenen waarom Gezond Gezicht is ontstaan. Weet je, ik ben een paar jaar geleden samen met mijn gezin naar Nederland verhuisd en ik wilde zoveel mogelijk tijd met mijn kind doorbrengen om haar te helpen bij haar huisvesting en integratie in de nieuwe cultuur en levensstijl. Dat betekende dat ik creatief moest zijn in termen van het werk dat ik doe en dat ik ervoor moest zorgen dat mijn schema flexibel was.

Daarom besloot ik mijn 15 jaar werkervaring in klantenservice, verkoop, boekhouding en nog veel meer te combineren met mijn passie voor het Roemeense huidverzorgingsmerk Gerovital. En zo ontstond Gezond Gezicht.

Voor mij moeten geweldige huidverzorgingsproducten natuurlijke ingrediënten bevatten, een traditie achter zich hebben en innovatie gebruiken. En Gerovital past in alle rekeningen. Het was dus goed idee om contact met hen op te nemen en een contract te ondertekenen om hun officiële importeur in Nederland te worden.

Ik hoop dat je net zoveel van de producten zult genieten als ik!

Cristina

Gerovital

Onze hydraterende crèmes voor de dagelijkse verzorging zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Gerovital ® H3 verwerkt onder andere komkommer, bloemblaadjes van orchideeën, cranberry en frambozen-extracten in haar producten. Gebruik maken van deze ingrediënten voorkomt vroegtijdige veroudering en uitdroging van de huid, heeft ontstekingsremmende eigenschappen, regenereert en versterkt de natuurlijke functie van huidbescherming.

Het verzorgen van een gezonde huid begint hier. Wij verkopen beautyproducten die je gezichtshuid verzachten en activeren. Dit alles op basis van bewezen bestanddelen. of je nu op zoek bent naar een natuurlijke glow, een gevoelige huid hebt, fijne lijntjes wilt verminderen of wilt hydrateren. H3 evolution van Gerovital ® huidverzorging herstelt en regenereert de huidcellen waardoor de huid er weer vitaal, fris, voller, en stevig uit gaat zien. Onze producten zijn geschikt voor verschillende huidtypen, In ons assortiment hebben wij producten voor dames, heren en tieners.