Argan Treatment Geschenkdoos: Shampoo, Masker en Haarolie | Gerovital Tratament Expert | 250ml , 150ml, 100ml

 28,00

2 op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Gerovital Expert Argan Treatment Geschenkdoos: Shampoo, Masker en Haarolie

1.Hydraterende shampoo met Argan , 250ml

Geeft glans aan het haar van wortel tot punt.

– Herstelt de stevigheid en weerstand van het haar
– Hydrateert en verzorgt beschadigd haar
– Zijdezacht haar en gemakkelijk doorkambaar
– Dermatologisch getest

Actie: Haarverzorging
Haartype: droog, gedevitaliseerd, dof

Arganolie wordt verkregen door het persen van de vruchten van de Argania Spinosa-boom, een boom uit Marokko.

Eeuwenlang hebben Marokkanen arganolie gebruikt voor huidverzorging, haarverzorging en in hun dagelijkse voeding.
Wijze van gebruik: Aanbrengen op nat haar en zachtjes masseren, daarna afspoelen met veel water.

Actieve ingrediënten en hun rol:
Haar dat dagelijks wordt blootgesteld aan mechanische (hard kammen), chemische (oxidatieve kleurstoffen) en omgevingsinvloeden (UV-straling, agressief drogen bij hoge temperaturen, verontreinigende stoffen), verslechtert, wordt vatbaar voor breuk en klitten.

  • Gehydrolyseerde keratine, met een speciale affiniteit voor haar, herstelt het beschadigde oppervlak en herstelt de stevigheid en weerstand tegen dagelijkse agressies.
  • Arganolie geeft het haar glans en elasticiteit, voorkomt gespleten haarpunten, waardoor het zijdezacht en gemakkelijk doorkambaar wordt.
  • Arganolie heeft een hoog gehalte aan omega-6 en omega-9, polyfenolen, vitamine E en F, vetzuren: palmitinezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur en linoleenzuur, die een reeks voordelen voor het haar opleveren: hydrateert droog en broos haar , voorkomt gespleten haren, herstelt de glans en elasticiteit van het haar, voorkomt uitdroging van de hoofdhuid en herstelt beschadigd haar – afgebroken door mechanische acties (borstelen, ruw kammen), chemische acties (permanente, oxidatieve kleuring), milieu-invloeden (zonnestraling, agressief drogen op temperatuurhoogten , verontreinigende stoffen en atmosferische omstandigheden).

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, PEG-12 Dimethicone, Parfum, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Hexyl Cinnamal

2.Hydraterend masker met Argan , 150ml

Verhoogt de mate van hydratatie en voorkomt waterverlies uit het haar.

  • Revitaliseert, voedt en verstevigt de hoofdhuid
  • Het geeft elasticiteit en een zijdezacht uiterlijk
  • Het resultaat: glanzend en gemakkelijk kambaar haar
  • Dermatologisch getest

Met een diepverzorgende formule voor zijdezacht en glanzend haar bevat het Argan Moisturizing Mask de voordelen van arganolie, olijfolie en vitamine A, E en B5. De gecombineerde werking van de ingrediënten verhoogt de mate van hydratatie en voorkomt waterverlies uit het haar. De effecten op het haar zijn revitaliserend, rehydraterend en verhogen de elasticiteit.

Arganolie wordt verkregen door het persen van de vruchten van de Argania Spinosa-boom, een boom uit Marokko. Eeuwenlang hebben Marokkanen arganolie gebruikt voor huidverzorging, haarverzorging en in hun dagelijkse voeding.

Wijze van gebruik:
Na het wassen aanbrengen op nat haar en zachtjes inmasseren. Laat het ongeveer 5 minuten inwerken en spoel het daarna af met veel warm water. Het wordt aanbevolen om samen met het product Argan Moisturizing Shampoo te gebruiken.

Actieve ingrediënten en hun rol:

  • Arganolie heeft een hoog gehalte aan omega-6 en omega-9, polyfenolen, vitamine E en F, vetzuren: palmitinezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur en linoleenzuur, die een reeks voordelen voor het haar opleveren:
    -herstelt beschadigd haar – aangetast door mechanische acties (borstelen, ruw kammen), chemische acties (permanente, oxidatieve kleuring), milieu-invloeden (zonnestraling, agressief drogen bij hoge temperaturen, verontreinigende stoffen en atmosferische omstandigheden)
    -hydrateert droog en broos haar
    -voorkomt gespleten haren
    -herstelt de glans en elasticiteit van het haar
    -voorkomt dat de hoofdhuid uitdroogt.
  • Olijfolie heeft een hoog gehalte aan vetzuren: omega-3 en omega-6, antioxidanten, vitamine A, B1, B2, C, E, F en mineralen: ijzer, magnesium, koper, calcium, mangaan, zwavel, die een aantal haarvoordelen:
    revitaliseert het haar,
    -voedt en verstevigt het haar en de hoofdhuid
    -geeft het haar elasticiteit en een zijdezacht uiterlijk.
  • Vitamine A is essentieel voor het herstellen van de hydrolipidenbalans in de hoofdhuid, heeft een regenererende werking en bevordert de celvernieuwing. Het verhoogt ook de haarelasticiteit.
  • Vitamine E voorkomt de bijzonder schadelijke effecten van UV-straling en vroegtijdige veroudering van het haar, vermindert waterverlies uit de hoofdhuid en haren, geeft het haar soepelheid en zachtheid.
  • Vitamine B5 is een langdurig vochtinbrengend middel omdat het het vermogen van het haar en de hoofdhuid om vocht vast te houden verbetert. Het bevordert ook het langere behoud van de haarelasticiteit en heeft een herstellend effect op het haar, waardoor het glanzend en gemakkelijk kambaar wordt, zonder een vettig gevoel achter te laten.

Ingrediëntenlijst:  Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Polyquaternium-7, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Quaternium-22, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Retinyl Palmitate, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Sodium Benzoate, BHT

3. Hydraterende olie met argan , 100ml

Glad, fluweelzacht en glanzend haar.

-Herstelt beschadigd haar
-Voorkomt gespleten haarpunten
-Disciplines weerbarstige haren
-Hydrateert droog haar
-Geeft glans en elasticiteit
Leave-In, spoelt niet uit
-Dermatologisch getest

Actie: Haarverzorging, Verzorging voor kwetsbaar, fijn, gedevitaliseerd haar
Haartype: Normaal, Droog, Gedevitaliseerd, Dof

De vochtinbrengende leave-in olie is speciaal ontworpen om weerbarstige haren te disciplineren en geeft het haar extra glans en helderheid.

De voordelen van arganolie op het haar zijn talrijk: het voorkomt gespleten haarpunten, herstelt beschadigd haar, hydrateert droog en broos haar, herstelt de glans en elasticiteit.

Arganolie wordt verkregen door het persen van de vruchten van de Argania Spinosa-boom, een boom uit Marokko. Eeuwenlang hebben Marokkanen arganolie gebruikt voor huidverzorging, haarverzorging en in hun dagelijkse voeding.

Wijze van gebruik:
Het wordt aangebracht op droog haar of nog licht vochtig haar. Breng, afhankelijk van de haarlengte, 2-3 druppels van dit product aan in de handpalm en verdeel het over de lengte van het haar.

Het product spoelt niet uit!

Ingrediëntenlijst: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Cyclohexasiloxane, Argania Spinosa Kernel Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Parfum, BHA

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Argan Treatment Geschenkdoos: Shampoo, Masker en Haarolie | Gerovital Tratament Expert | 250ml , 150ml, 100ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *