Geplaatst op

GEROVITAL H3 ANTI-AGING

Het merk Gerovital is in 1952 ontwikkeld door de beroemde Roemeense verjongingsprofessor Prof. Dr. Ana Aslan. Zij was directeur van het Nationaal Instituut voor Gerontologie en Geriatrie in Roemenië. Zij was de eerste die procaïne gebruikte als ingrediënt in anti-verouderingsproducten en heeft een preparaat ontwikkeld om het natuurlijke verouderingsproces van de lichaamscellen zoveel mogelijk af te remmen.

De actieve principes die we gebruiken in onze producten komen voornamelijk uit de natuur: voedende vruchten die rijk zijn aan vitamines, niet alleen lekker maar ook goed voor de schoonheid. Geneeskrachtige planten waarvan je dacht dat je ze alleen in thee zou vinden, maar die je huid en haar regenereren. Bloemblaadjes, waaronder van orchideeën en klei uit de bergen die alleen maar vuil was geweest als we niet hadden ontdekt welke wonderen het voor onze huid kan doen. Hieraan worden de nieuwste generatie ingrediënten toegevoegd, getest en samengesteld door onze specialisten, zodat u het beste ontvangt voor uw schoonheid en gezondheid.

De zorg voor schoonheid en het respect voor traditie, gezondheid en milieu, aangevuld door het voortdurende onderzoek, originaliteit en aandacht voor zijn klanten hebben Gerovital in de loop der jaren tot een zeer gewaardeerde producent gemaakt.  Wij nodigen u uit om Gerovital producten te kiezen en uw individualiteit en natuurlijke charme te ontdekken, om nee te zeggen tegen kunstmatige en onpersoonlijke schoonheid. Samen met ons besluiten om mooi te zijn omdat je jezelf bent. We kunnen u vast verklappen dat het resultaat u zal verbazen.