Geplaatst op Geef een reactie

Wat weet u over hyaluronzuur?

Gelukkig is er een wonderingrediënt dat je helpt wanneer je het nodig hebt. Gebruikt u hyaluronzuur in uw normale verfraaiingsroutine?

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is de sleutel om fijne lijntjes onmiddellijk te vullen en de huid er stralend uit te laten zien.

Maar wat als we u zouden vertellen dat hyaluronzuur eigenlijk de sleutel is tot een gladde, vlekkeloze en gehydrateerde huid?

In feite produceren onze eigen huidcellen op natuurlijke wijze hyaluronzuur om het vochtgehalte op peil te houden. Maar dankzij vervelende veroudering en agressors van het milieu, om maar een paar dingen te noemen die dagelijks op ons gezicht worden gegooid, hebben die niveaus de neiging om een ​​beetje een duik te nemen.

Volgens studies kan één gram hyaluronzuur ongeveer zes liter water bevatten.

Omdat het een onmisbaar onderdeel van het lichaam is, zijn de effecten ervan door het hele lichaam voelbaar: hydrateert de huid en draagt ​​bij tot het behoud van elasticiteit, vermindert fijne rimpels door ze van binnenuit te vullen en beschermt tegen vrije radicalen.

Hyaluronzuur is van cruciaal belang voor het behoud van de hydratatie van de huid, hoewel het kan worden afgebroken door mechanismen van vrije radicalen die worden veroorzaakt door zaken als UV-blootstelling. Het helpt de huid te hydrateren en deze hydratatie als een bevochtiger te behouden.

De hoeveelheid natuurlijk voorkomend hyaluronzuur in ons lichaam neemt af naarmate we ouder worden.

  • “Dieet heeft een aanzienlijke invloed op de huid”,
  • “Het eten van fruit en groenten met veel antioxidanten beschermt de huid tegen ontstekingen en helpt de huid het vast te houden.”

De stof werkt als een magneet voor vocht en helpt uw ​​cellen er zoveel mogelijk van vast te houden, zodat uw huid gehydrateerd, vol en gezond aanvoelt en lijkt.

Wat doet hyaluronzuur met uw huid?

Als uw huid nog niet de voordelen van hyaluronzuur oppikt, moet dit de volgende zijn:

1. Als de huid voldoende gehydrateerd is, voelt ze superzacht, vol en kussenachtig aan en ziet ze er veel stralender uit.

2. Wanneer de huid gehydrateerd is, lijken lijntjes en rimpels (zelfs de diepere) verminderd, dus het is een geweldig ingrediënt voor mensen met een ouder wordende huid die wanhopig vast willen houden aan hun jeugdige parmantigheid.

3. Het doet wonderen voor iedereen. ‘Hyaluronzuur werkt voor elk huidtype, zelfs voor de gevoelige of puistjesgevoelige huid, evenals voor die met een vette teint.’

4. Recent onderzoek suggereert dat hyaluronzuur ook antioxiderende eigenschappen heeft, wat betekent dat het kan dienen als een schild tegen vrije radicalen waar we geen controle over hebben, zoals vervuiling en andere agressors.

Is hyaluronzuur veilig? Kun je elke dag hyaluronzuur gebruiken?                      

YeSSS!!

Laat je niet afschrikken door de naam, want in tegenstelling tot sommige zuren, striemt hyaluronzuur de huid niet en veroorzaakt het geen uitvaltijd wanneer het plaatselijk wordt aangebracht.

Hyaluronzuur is anders dan andere zuren die worden gebruikt om te exfoliëren. Het is een natuurlijke en krachtige vochtbindende stof en zorgt voor een zachte hydratatie op de plekken waar uw huid het het meest nodig heeft.

Het is belangrijk om uw producten met hyaluronzuur te kiezen en deze op te nemen in uw dagelijkse routine.

Hyaluronzuur wordt in bepaalde cosmetica verkocht in de vorm van een serum, ampullen of actieve ingrediënten.

Onze aanbeveling voor uw schoonheidsroutine:

  • Voor voorafgaande reiniging van de huid raden we Gerovital H3 Evolution Hyaluronzuur Micellair Water aan, dat de huid op milde wijze reinigt door make-up, talg en andere onzuiverheden van de micellen op te vangen. De huid blijft schoon en gehydrateerd dankzij hyaluronzuur met anti-rimpel, antioxiderende effecten dankzij SOD- Superenzyme anti-aging en ontgifting en zuivering
  • Geconcentreerd serum met hyaluronzuur 6% uit de Gerovital H3 Evolution, serum rijk aan zuiver hyaluronzuur en liposomaal zuur 6%, liposomale vitamine C, SOD, GP4G en trylageen met anti-aging effecten zoals lijnvulling en gladheid, het herstel van de barrièrefunctie van de huid, intense hydratatie. Zuiver hyaluronzuur heeft een intensief hydraterende werking, werkt dubbel, door de waterreserves van de huid te herstellen en door het transepidermaal waterverlies te verminderen. Hyaluronzuurliposomen dringen de huid binnen en vullen de rimpels van binnenuit op, hierdoor worden de rimpels en de fijne lijntjes in hoge mate verminderd.
  • Antirimpelcrème met 3% geconcentreerd hyaluronzuur uit het Gerovital H3 Evolution-assortiment. Het is een rijke crème met puur en 3% liposomaal hyaluronzuur, SOD, GP4G en trylageen, ingrediënten met antirimpeleffecten, rimpels opvullen en gladstrijken, de barrièrefunctie van de huid herstellen en intense hydratatie.
  • Ampullen met hyaluronzuur 5% van het assortiment Gerovital H3 Evolution zijn geschikt voor ieders huidtype. Ze bevatten een serum dat rijk is aan Superoxide Dismutase en Pure Hyaluronzuur en liposomaal met intens hydraterende effecten en gladde rimpels. Zuiver hyaluronzuur herstelt de waterreserves in de huid en vermindert het transepidermaal waterverlies. Superoxide Dismutase, bijgenaamd “super enzym anti-aging” (SOD), de meest actieve enzym-antioxidant van natuurlijke oorsprong, heeft een beschermende rol voor zowel collageen- als elastinevezels, evenals voor hyaluronzuur, en zorgt voor een anti-verouderingseffect.

Volgens de uitgevoerde onderzoeken, na 28 dagen gebruik: Het niveau van huidhydratatie nam toe met maximaal 66,7% en de diepte van rimpels nam diep af met maximaal 24%.

https://www.gezond-gezicht.nl/product-categorie/h3-evolution-gerovital/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *