Geplaatst op Geef een reactie

Conquer the world with your`s impeccable skin!

Als je geduld en discipline hebt, kun je de gewenste resultaten krijgen: de regel is niet geldig alleen in de professionele sfeer, maar ook als het gaat om de schoonheid van je huid. Alleen maar daarom hebben we een lijst met producten samengesteld om je huid er mooi uit te laten zien onberispelijk, zelfs na inspannende kantooruren.

Miraculous olie voor het gezicht Gerovital Luxury voedt u in verdiept de huid en geeft het een stevigere en stevigere look gezond. Dankzij het mengsel van innovatieve ingrediënten, het reactiveert eiwitten jeugd en gunsten dermale verdichting. Je kunt het ‘s ochtends aanbrengen en de avond ervoor verzorgende crème dagelijks of samen met dit, als je wilt een meer romige textuur.

Eye contur Crème Gerovital oogcontour H3 Evolution Perfect Look heeft effect zichtbaar tillen en toning. Bevatten hyaluronzuur in 4 moleculaire afmetingen, wat bijdraagt ​​aan het verminderen van rimpels en verbetert het niveau hydratatie gebied ogen en olie uit rozenzaden wild, wat geeft? elasticiteit en stevigheid huid. Je kunt solliciteren crème twee keer per dag, ochtend en avond, op schone huid rondom ogen en oogleden.

Crème CC SPF 10 Gerovital H3 Derma + Premium Care zorg is een cosmetisch product multifunctioneel, gestructureerd licht, dat combineert eigenschappen van een product make-up – door uniformiteit huidskleur en zorgen voor een natuurlijke uitstraling – met voordelen een huidverzorgingsproduct, door het verhogen van het niveau van hydratatie en stevigheid. Room is bedoeld voor mensen wie wil dekken? huidonvolkomenheden of gewoon om de huidskleur te egaliseren, zonder het maskereffect te krijgen die de stichting biedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *