Geplaatst op Geef een reactie

5 mythes over huidverzorging bij mannen

5 mythes over huidverzorging bij mannen!
Voorbij zijn de dagen dat huidverzorging een exclusief vrouwelijke aangelegenheid was! Mannen beginnen een steeds meer gezichtsverzorgingsroutine te cultiveren die hen volledige voldoening zal schenken wanneer een schone, gladde en gerevitaliseerde teint lacht voor de spiegel. De juiste zorg kan echter worden gesaboteerd door onvoldoende informatie. Om deze reden hebben we ons gefocust op enkele mythes over huidverzorging voor mannen die we graag zouden willen ontmantelen. Neem een ​​paar minuten de tijd en ontdek hoe u de waarheid van de mythe kunt scheiden als het gaat om huidverzorging voor mannen.


Mythe 1 U kunt niets doen aan scheerirritaties, haren die onder de huid groeien of rode vlekken.
Ongeveer 78% van de mannen ervaart deze problemen na het scheren, maar er zijn een paar trucs die kunnen worden toegepast om te genieten van een gladde huid zonder irritatie: twee keer per week scrubben met een zachte gezichtsscrub, de kin goed hydrateren en scheren in de richting waarin de huid haren groeien.
Als de huid gevoelig en licht geïrriteerd is, zal het aanbrengen van Gerovital Men Aftershavebalsem met hyaluronzuur https://www.gezond-gezicht.nl/product/aftershavebalsem-met-hyaluronzuur-100ml-heren/ zeer nuttig zijn. Het heeft een ultradunne, alcoholvrije formule die zorgt voor gemakkelijk scheren en een discrete en aangename geur achterlaat.

Een innovatief product met dubbele werking: neigt tot huidirritatie tijdens het scheren en tegelijkertijd met een intens hydraterend effect – dankzij de actieve bestanddelen: HYALURONZUUR – werkt zowel op het oppervlak als in de diepte – en Ion-Moistᵀᴹ4Men die helpt bij het opnieuw in evenwicht brengen van de componenten van de natuurlijke hydratatiefactor (NMF).

Tapiocapoeder geeft een droog gevoel, waardoor de huid fluweelzacht achterblijft, zonder olieachtige resten.

  • Hydrateert intens.
  • Verzacht de huid en beschermt tegen irritatie
  • Verbetert het uiterlijk van de huid na verloop van tijd
  • Fijn, discreet, mannelijk parfum.


Tegelijkertijd wordt aanbevolen om de huid te ontspannen tijdens het scheren en om herhaalde bewegingen te vermijden die wonden of snijwonden kunnen veroorzaken.


Mythe 2 Mannen worden harder dan vrouwen
Het is waar dat mannen een hogere collageendichtheid hebben in vergelijking met vrouwen en dat het verouderingsproces van de huid later bij hen begint, maar als het eenmaal is begonnen, gebeurt het in een vrij snel tempo, waardoor diepere rimpels achterblijven.
Daarom zullen mannen die er langer jonger uit willen zien uiteindelijk ook een ‘anti-aging’-strijd moeten doorstaan. De set van Gerovital Men 5% hyaluronzuur ampullen https://www.gezond-gezicht.nl/product/hyaluronic-acid-ampullen-5-gerovital-men-10-x-2-ml/ kan een echte hulp zijn, met een diep hydraterend effect, de elasticiteit van de huid verhogen en rimpels verminderen. En omdat er goede dingen gebeuren met degenen die geduld hebben, zult u na slechts 10 dagen na het aanbrengen van de ampullen merken dat de huid gehydrateerd, glad en gerevitaliseerd is.

Actieve ingrediëntenHyaluronzuur poeder en LiposomalIon-Moistᵀᴹ4Men, Vitamine E.

  • Ion-Moistᵀᴹ 4Men en twee soorten hyaluronzuur: poeder (werkt van buitenaf) en liposomaal (werkt van binnenuit).
  • Vitamine E beperkt oxidatieve stress, beschermt hyaluronzuur en collageen- en elastinevezels in de huid.

Mythe 3 – Hoe dikker de gezichtscrème, hoe beter deze is voor de mannenhuid.
Fout. Producten met een vette textuur kunnen vaak acne of verstopte poriën veroorzaken, daarom kun je het beste een crème met een lichte formule gebruiken die snel in de huid doordringt.
Gerovital Men Hyaluronic Acid Anti-Wrinkle Cream https://www.gezond-gezicht.nl/product/anti-wrinkle-cream-hyaluronic-acid-gerovital-men-30-ml/ helpt bijvoorbeeld de huidskleur van het gezicht te herstellen, zorgt voor een snelle opname en laat geen olieachtige resten achter op de huid. Breng de crème twee keer per dag, ‘s ochtends en’ s avonds aan op een schoon gezicht, en u zult minder fijne rimpels opmerken en een fris, strak en verjongd uiterlijk.

Mythe 4 – Hetzelfde product werkt goed voor alle delen van het lichaam
Hoe comfortabel en kosteneffectief deze gedachte ook mag zijn, de realiteit is anders. De huid van het gezicht is dunner, kwetsbaarder en gevoeliger dan die van de armen, buik of benen. Bovendien wordt het het meest blootgesteld aan UV-straling in vergelijking met andere delen van het lichaam. Daarom zijn de zorgbehoeften radicaal anders, daarom is het goed voor mannen om slechts één product voor elk deel van het lichaam te gebruiken, afhankelijk van de behoeften van de huid.


Als je op de hoogte wilt worden gehouden met meer tips over schoonheid en huidverzorging, aanbiedingen en evenementen van Gerovital, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (https://gezond-gezicht.us4.list-manage.com/subscribe/post?u=8a5ffade223ef3f4762b1a86a&id=e188a12cb2), zodat je ze in je inbox kunt ontvangen (niet vaker dan één keer per week, we beloven!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *